KIRIKKALE / BALIŞEYH - Kulaksız Şehit Doğan Yerlikaya İlkokulu

Şbt

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem  sonunda  öğrencilerimize karnelerini  Sayın Kaymakamımız  Kübra KAPLAN tarafından dağıtıldı.

Şbt

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası  Kapsamında öğrencilerimiz hazırladığı afişlerle hasta olan arkadaşlarına destek oldular.  Maske takarak farkındalık etkinliği  etkinliği yaptılar.

Şbt

Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan askerlerimize moral vermek için öğrencilerimizle hazırladığımız etkinliğimizden görüntüler...

Hayvanları koruma günü çerçevesinde, köpek besleme etkinliği yaptık

10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenini okulumuzda gerçekleştirdik

Ekm

Okulumuz , Balışeyh Kaymakamı Sayın Kübra Kaplan'ın destekleri ve Nata Vega AVM yöneticilerinin misafirperverliğiyle  16/10/2019 tarihinde Ankara Nata Vega AVM'ye bir gezi düzenlemiştitr. Bu gezi neticesinde öğrencilerimiz  Kral Şakir isimli animasyon filmini izlemişler ve AVM içerisinde bulunan Akvaryum'da keyifli saatler geçirmişlerdir. Ayrıca öğrencilerimiz ITC Geri Dönüşüm Merkezini de ziyaret etmişler ve merkezin yöneticilerinden geri dönüşüm tesisi hakkında bilgiler almışlardır.