KIRIKKALE / BALIŞEYH - Kulaksız Şehit Doğan Yerlikaya İlkokulu

Kas

Okulumuza öğretmen arkadaşlarımızın desteği ile Bİlişim Teknolojileri konusunda öğrencilerimizin teknoloji okur yazar olması, araştırma ödevlerini yapabilmeleri ve temel bilgisayar kullanma becerilerini artırma amcaıyla Kütüphane ve yemekhanenin bir bölümünü Bilişim sınıfı olarak düzenlenmiştir.

Haz

Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Siyamder, Üniversite Gönüllülük Kulübü ve Eğitim Timi'nin yürütmüş olduğu "Şehirden Çıktım Köye Projesi" kapsamında, okulumuzu güzelleştirmek ve öğrencilerimizin gönüllerine girmek için okulumuzda program düzenlediler. Bu kapsam üniversite Okçular kulubü gösteri yaptı. Ağaç dikildi. Okulumuzun bazı bölümleri boyandı ve güzel çizimler yapıldı.#GSBGM#GönüllülükKulübü#EğitimTimi

Haz

Kırıkkale Gençlik Merkezi okulumuzu ziyaret etti. Hazırlamış oldukları programla öğrencilerimize güzel bir geçirmelerini sağladılar. Emekleri için çok teşekkürler.

GERİ DÖNÜŞÜM KÜTÜPHANEMİZ

OKULUMUZ KENDİ İMKANLARI OLUŞTURMUŞ OLDUĞUMUZ GERİ DÖNÜŞÜM YA DA YENİDEN KULLANIM KÜTÜPHANEMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMINA AÇILMIŞTIR. OKULUMUZ PERSONEL VE ÖĞRETMENLERİNİN YOĞUN GAYRET VE ÇABALARI İLE OLUŞTURDUĞUMUZ BU KÜTÜPHANE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDA SEVİNÇ İLE KARŞILANDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ MERTCAN ESEN'İN YAPIM SÜRECİNDEN ÇEKİLEN RESİMLERDEN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU VİDEOYA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle kutlandı.

May

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Başramının 102. Yıl Dönümü dolayısıyla 23 Nisan 2022 tarihinde saat 10.00 da okulumuzda kutlama töreni yapıldı. Tüm öğrencilerin rol aldığı kutlamalarda; şiirler okundu, çeşitli ront gösterileri sergilendi, halk oyunları oynandı. Çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı ve halat çekme yarışları yapıldı. Tüm öğrencilerimize balonlar dağıtıldı.

May

İLKYAR VAKFININ 23 NİSAN HEDİYELERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZE TAKDİM ETTİK. ÖĞRENCİLERİMİZN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ. TEŞEKKÜRLER İLKYAR :)

Mrt

"12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Etkinlikleri" kapsamında okulumuzda saat 10:00'da bütün sınıfların katılımıyla İstiklal Marşı okunmuştur. Sınıflarımızda İstiklal Marşımız okunmuştur.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü" kapsamında okulumuzda öğrencilerimizin katılımıyla etkinlikler yapıldı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İlçe Jandarma Komutanımız Sefa GÜRGÜN ile Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serkan AKPINAR okulumuz bayan öğretmenlerimiz için hazırlamış oldukları çiçekeleri sundular. Bu nazik ziyareretleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

08.03.2022 Tarihinde sabah 07:55 ile 08:35 saatleri arası okulumuz Kulaksız Şehit Doğan Yerlikaya İlk/Ortaokuluna Taşımalı Eğitim kapsamında köylerden gelen öğrenci servisleri denetlendi. Denetimde her hangi bir kusur ve eksiklik tespit edilmedi. Yine de servis şoförleri daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Mrt

04.03.2022 tarihinde saat 11.30 da Öğrenciler sınıflarında ders saatinde Deprem Tatbikatı yapıldı. Saat 11.30 da Deprem Sireni ile birlikte tüm öğrenciler 2 dakika boyunca ÇÖK-KAPAN pozisyonunda ve kendilerini sıraların yanlarına, altlarına atarak ve kafalarını koruma vaziyetinde beklediler. Ardından da çıkış zili çalınarak öğrenciler öğretmenlerinin yanlarında dışarı çıktılar. Çıkarken tek sıra halinda önceden belirlenen ve bilinen toplanma yerinde toplandılar. Tahliyenin 34 saniye tamamlandığı tespit edildi. Öğretmenleri öğrencilerini sayarak içeride kalan olup olmadığının kontrolünü yaptılar.

Okul Müdürü Çağrı KÖKSAL tarafından Toplanma Merkesindeki öğrencilere "Deprem Tatbikatı"nın niçin yapıldığı, deprem anaında nasıl davranılması gerektiği, tahliyede nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında kısa bir açıklama yapıldı. Tatbikatlarda yardımcı olan öğretmenlere teşekkür edildi ve başarılı bir tatbikat olduğu vuırgulandı.

Ock

21 Ocak 2022 tarihinde Okulumuzda karne töreni yapıldı. Öğretmenlerimiz Uğur DEMİRKAYA, Emine ERCİYAS ve Şeyma YİNANÇ öğrencilere karnelerini verdiler. Toplu fotoğraflar çekildi.

Ock

İLKOKUL ÖĞRETMENİMİZ ŞEYMA YİNANÇ VE 3-4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN TAŞ BOYAMA ETKİNLİKLERİ. TÜRK BAYRAKLI OLAN BOYAMA ÇALIŞMLARINDAN BİR TANESİNİ OKULUMUZ MÜDÜRÜ ÇAĞRI KÖKSAL'A HEDİYE ETTİLER. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. ELLERİNİZE VE EMEKLERİNİZE SAĞLIK.....

Ock

Okulumuzda Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Bakanlığımızca geliştirilen KADES uygulamasının halkımıza tanıtılması ve kadına yönelik şiddetle mücadelede toplum desteğinin sağlanması amacıyla; Kaymakamımız Sayın İbrahim GÖKÇE'nin talimatıyla İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirilmiştir.