TEKNOFEST ANKARA 30 AĞUSTOS-03 EYLÜL PROGRAMI

30 Ağustos – 3Eylül tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanı'nda gerçekleştirilecektir. 

TEKNOFEST ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TEMALAR

- Eğitim Teknolojileri - Haberleşme ve İletişim Teknolojileri

- Tarım Teknolojileri

- Afet Yönetim Teknolojileri

- Ulaşım ve Mobilite Teknolojileri

- Uzay, Havacılık ve Savunma Teknolojileri

TEKNOFEST’i Kim Düzenliyor?

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde, ileri teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenleniyor.

TEKNOFEST'e Kimler Katılabiliyor?

TEKNOFEST Havacılık ve Uzay Festivali'ne yaş ya da meslek grubu ayrımı olmaksızın herkes ücretsiz şekilde ziyaretçi olarak katılabiliyor. Yalnızca 13 yaşından küçük ziyaretçiler etkinlik alanına ebeveynleri ya da öğretmenleri ile girebiliyor.

TEKNOFEST 2023 Ne Zaman ve Nerede Gerçekleştirilecek? Dünyanın en büyük havacılık festivali TEKNOFEST, Cumhuriyetimizin 100. yılında 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda, 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Ankara'da Etimesgut Havalimanı'nda ve 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İzmir'de Çiğli Havalimanı'nda gerçekleştirilecek.

KIRIKKALE PROGRAMI

14-21 Ağustos 2023 tarihine kadar okul idaresi öğrenci ve velilere Ankara Teknofest gezisi duyurusunu yapmalıdır

• 21 Ağustos 2023 mesai bitimine kadar öğrenci velileri gerekli izin belgesini imzalayarak okul idaresine başvuru yapması gereklidir.

• 23 Ağustos 2023 tarihine kadar okul idaresi listeleri müdürlüğümüz arge birimine göndermesi gerekmektedir.

• 24 Ağustos 2023 tarihinde otobüslerin okullara göre planlaması il milli eğitim müdürlüğünce yapılacaktır. Program okullarımız ile paylaşılacaktır.

• 25 Ağustos 2023 tarihinde valilik oluru alınacaktır. Ayrıca listeler teknofest organizasyon müdürü ile paylaşılacaktır. 


15-08-202315-08-202315-08-2023



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi